Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Att bli lycklig för det lilla.

Ringde just Norwegian, som jag varit lite putt på för att de endast tillåter 20 kg i bagage istället för 23 kg (som jag trodde var standard). Men det visar sig att när jag bokade via Ticket (som jag för övrigt blev förbannade på för att jag fick betala 125kr extra bara för att jag betalade med visa istället för internetbank…) automatiskt köpt 2 incheckade bagage. Alltså jag ville typ STUDSA UPP I TAKET av lycka! Det är nämligen så att jag sitter och grubblar på hur sjutton jag ska få plats, men nu är det problemet löst: två väskor!

Ehe, och jag kände mig så lycklig för den där lilla stunden att jag var tvungen att dela med mig. Ni vet, det är ju bra att vara glad för det lilla. (Vi kan ju glömma bort lite att man ibland kanske dock blir väldigt ledsen och upprörd för det lilla…)

tea plantations in Munnar India

travelling in Kerala

Har fört över bilder från systemkameran precis, bilder från roadtrippen i Indien. Här sitter och står jag med teodlingar i bakgrunden, så himla fint det var! Kommer lite fler bilder så småningom om någon är intresserad :-)

Ps. Vilka bra bloggtips ni gav, jag blev så glad för det också!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.