Packad och klar.

Poff! Den dagen flög förbi. Från någonstans kickade min kropp in med extra krafter trots halsont och hosta. Jag var inte lika orkeslös som tidigare dagar och jag hoppas kroppen förstår att i morgon också är en viktigt dag då vi behöver en del energi.

I morgon flyger jag alltså till München.
Ni kan väl hålla en tumme för mig? Saker och ting löser ju sig alltid, men det skadar inte om det skulle gå smidigt också. (Typ att förkylningen inte eskalerar, tjejen med lägenheten dyker upp, jag inte går eller åker alldeles för vilse, väskorna håller och jag orkar släpa på dem, jag hittar ett telefonkort eh osv..)

Idag började jag för övrigt fundera över mitt val av jacka till München (ute i god tid). Stod mellan min 8 år gamla skinnjacka (hehe) eller att sno mosters jacka… Det blev det senare alternativet. Det verkar tydligen vara rätt så inne med de här tunna dunjackorna?

20140130-215817.jpg

Puss och kram på er! Jag lyfter 7.15 från Landvetter i morgon.

Och jag känner mig, lite nervös? Allt är som det ska vara med andra ord, lite nervös och lite pirrig. Godnatt.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

7 Kommentarer

 1. 30 januari, 2014 / 22:27

  Oh nu känner jag också lite pirr pirr över din resa men känner också att man börjar vänja sig eller kanske inte :-). Hoppas de pysslar om dig på planet. Puss puss

 2. Jessika
  31 januari, 2014 / 04:51

  Lycka till, håller mina tummar och tår för att det ska gå smidigt!

  • jennifer
   Författare
   31 januari, 2014 / 15:34

   Tack Jessika ❤️

 3. Emelie
  31 januari, 2014 / 08:10

  Hade också valt den jackan till höger. Ser lite skönare och varmare ut =)

  • jennifer
   Författare
   31 januari, 2014 / 15:34

   Jaaa det gick jag också på! Perfekt med en ylletröja under märkte jag här nu framme i Munchen :)

 4. 31 januari, 2014 / 08:37

  Skinjackan var ju dösnygg också :) Lycka till i München

  • jennifer
   Författare
   31 januari, 2014 / 15:34

   Det blev den mjuka dunjackan i alla fall. Tack!! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?