Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Blondinbella i Värvet.

Tipsade för någon vecka sen om en grym intervju med Caitlin Moran i Värvet. Och den här veckan, eller ja igår, var det avsnittet med Isabella Löwengrip aka Blondinbella, som presenterades. Jag har följt Blondinbellas blogg i måånga år och det är nästan lite läskigt ibland. Ni vet, det känns som om man känner någon, trots att man inte alls gör det. Jag har i alla fall sett henne föreläsa ett par gånger och blivit publicerad med en bild på en hennes blogg… Haha, kul grej!

Hur som helst, jag började lyssna på intervjun igår kväll men somnade givetvis. Ska fortsätta idag. Älskar värvet-intervjuerna för att de är så långa och ofta också djupgående. Vill ni lyssna på Blondinbella i Värvet kan ni göra det HÄR. Vet att många har delade åsikter om henne och det kan man väl få ha om man har grund för det – men jag imponeras av henne!

isabella löwengrip värvet

Jag tror att det är en intervju som kan få många att ändra bild och uppfattning om Isabella. Det är liksom lätt att döma någon efter en blogg som många gånger skriver provocerande inlägg enbart i syftet att provocera.

FÖLJ:

2 svar

  1. jag tycker om henne, det känns bara ibland som att hon missuppfattat saker när hon skriver. men det är ju handlingar och inte ord som väger tyngst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.