Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Besöksrekord all-time high.

Godmorgon på er. Skönt med fredag idag? Det tycker jag. Vi ska åka till Helsingfors i eftermiddag och det bästa med det är att få sova i en dubbelsäng… Hehe. Hur som helst, tänkte vi skulle ta och titta på lite statistik och besöksrekord!

Jag har vanligtvis ett rätt stadigt besöksantal på bloggen. En trehundra läsare är ni som kikar in här dagligen faktiskt, ibland något fler om det är en intressant rubrik. Men de senaste veckorna har bloggen haft sjuka besöksrekord tack vare inlägget som blev rätt bra viral marknadsföring. Inlägget har över 15 000 likes på bloggen, över 6000 likes på Facebook samt en hel del kommentarer. Närmare 89 000 besök har inlägget haft i dagsläget. Rätt galet kan man tycka. Helt underbart tyckte bloggens statistik.

Därför har också placeringarna på olika topplistor varit helt ok. Första veckan låg jag bland topp 40 på Bloggportalens “mest besökta privata bloggar”. Andra platser där man kan hitta mig just nu är dessa:

bloggportalen topplistabloggtopplista finlandsvensk internet-statistik topplista

Ja som ni ser är jag inte helt konsekvent med mitt namn. Tycker det är svinsvårt. Vill liksom har tre ord som representerar min blogg, MEN tycker egentligen det känns himla fånigt med “kärlek & drömmar”…. Dessutom har jag försökt välja något som inte behövs ändras varje gång jag flyttar på mig. Brukade vara Jennifer i Indien, i Tyskland; därav har jag försökt med “utlandsjobb” istället. Men det är inte optimalt. Vilka 3 ord beskriver egentligen min blogg bäst? Kanske något jag får ta och fundera över…

Angående placeringen på svensk internet-statistik så var den också veckan innan betydligt högre. Ett företag mailade och undrade hur jag lyckats uppnå så ökning i besökarantal. Tyvärr satt jag ju inte på något hemligt knep på den frågan. :-)

Roligt är det hur som helst, tycker jag. Och ni är nog faktiskt ett gäng nya läsare som hittat hit, välkomna och hoppas ni kommer att trivas ♥

FÖLJ:

16 svar

 1. Jaa, jag läste det där om Finlands bästa uppfinning (jag är ju uppvuxen på Åland där det såklart åxå finns såna skåp men har bott i Sverige de senaste 15 ården). Sen har jag läst typ hela bloggen efter det, gillar verkligen ditt skrivande! Och så har jag ju ett eget mumintroll hemma, även om han flyttade till mig och inte tvärtom…

  1. Åsa – jättekul att du hittat hit! Du har ju redan kommit med flera fina kommentarer :) Och tack måste jag säga, det värmer att höra. Åh du har också en Mumin, så fint!! Vi får se hur länge vi håller ihop och om han i så fall kanske får följa med mig till Sverige också ;)

 2. Jag skulle beskriva din blogg på följande vis:

  Rakt på sak med en stor dos drömmar och humor.
  (Tycker lixom att kärleken är en bisats i din blogg, inte för att den inte är viktig men bloggen handlar så mycket mer om alla möjliga framtidsfunderingar och drömmar än kärlek).

  1. Vilken bra poäng Alex… Det där ska jag fundera på! Det är kanske mindre kärlek nu än vad det var tidigare. Och humor, det har inte ens korsat mina tankar tidigare… Hm. Tack för det!! :)

 3. Men Grattis!! Eller vad säger man? Jo men grattis passar nog bra =) Tre ord, hmm, skitsvart; kanske globetrotter är ett av dem? Drömmar tycker jag är bra, det är ett vackert ord som för mig har en fin innebörd. O kärlek, det är väl inte fanigt? Bara fint tycker jag =) Men det ska ju kännas bra för dig. Klura lite pa det, sov pa saken, det brukar hjälpa =)

  1. Hihi, TACK får jag väl säga då! Alltså Anna, huvudet på spiken! Älskar globetrotter, det är ju perfekt! Ska spåna vidare på detta nu :) kram

 4. Jag tycker din blogg handlar mycket om kärlek! Kärlek till livet, resor, länder, vänner, sig själv och partners. Det är ju det som gör den så bra!

 5. Har följt din blogg ända sedan Elaine länkade den (har jag för mig det var, iaf skrev om din indien-kärlek) och sedan dess var jag fast! Tycker du skriver så bra, om både vettiga saker men också om vardagssaker, bloggen innehåller en blandning av lite allt möjligt, och det är roligt att läsa :)

  1. Emma vad glad jag blir! Tack! Jo det stämmer det var i Elaines blogg jag gjorde ett gästinlägg om det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.