Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Beslutsam, arg eller sugen.

Lite oklart för bilden i fråga. Men fredag är det idag i alla fall. Fast jag ska jobba i helgen så inte överdrivet mycket fredagskänslor. Samt förbereda mig för livets stora beslut. Typ. Har ni haft en bra vecka? Planer inför helgen? Tess som kommenterade på ett inlägg innan, jag förstår stressen med uppsatsen, vi kommer få jobba 24/7 nu på slutet – när vi väl lyckats få fram våra resultat. Vi har i alla fall vår handledare på vår sida! Och ni andra ute i plugg-djungeln, kämpa nu, snart sommar. Och ni som jobbar, hoppas ni trivs. Puss!

20130405-100019.jpg

FÖLJ:

Ett svar

  1. Jobbigt att plugga nu när man är mitt i terminen.. energin rinner snabbt iväg och istället vill man göra annat kul. Men det är som du säger… snart sommar! Så jag får tänka så och plugga på jag med! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.