Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Auckland levererar, om och om igen

Jag önskar jag kunde berätta om gårdagen. Varenda detalj skulle jag vilja beskriva för er. För det var nämligen en kväll som jag skulle våga påstå går till historien som en av mitt livs bättre utekvällar. Det var lite som på film ni vet (gud vad hon tjatar om att hennes liv är som på film tänker ni, ja tänker jag, så får det vara!)

Men det är en kväll som får följa med mig i minnet.
Allting behöver inte berättas, vissa saker kan vara fint att behålla för sig själv.

Idag har jag och Gabriella (Gaby eller Bella även kallad) legat på soffan och skrattat åt gårdagens härliga minnen för att helt byta samtalsämne och avverka ämnen som politik och annat seriöst. Bella är verkligen en härlig tjej, vi har så kul tillsammans! Och nu ska vi ta våra trötta huvuden och göra någonting av den här lördagseftermiddagen.

Puss och kram från en glad Jennifer på Nya Zeeland!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.