Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

BIG CITY LIFE

Jag har aldrig bott i en storstad. Auckland har 1.4 miljoner invånare och jag insåg väl inte förrän jag var här att jag faktiskt ska bo ett halvår mitt i en storstad. Och vet ni? Jag älskar det. Tio minuters gång till gatan med all shopping och alla klubbar. Farligt härligt. Hur kan man inte låta bli att gå och shoppa när man har lite tid över liksom? Och beslutet om att gå ut eller inte blir plötsligt ganska enkelt när det är så nära till klubbarna.

Det bästa med Auckland är nog ändå att trots att det är en storstad, så är människorna väldigt lugna och behagliga. Inte den där typiska storstadspulsen. Jag är inte så mycket storstadspuls utan jag är lite mer som Auckland. Jag och den här staden går väldigt bra ihop tror jag.

Mitt visa-kort och Auckland går inte lika bra ihop dock. Jag är den där typen ni vet, som inte kan gå in i en butik utan att hitta något. Som alltid lyckas komma ut med största kassarna när vi lämnar en butik. Ja, förlåt pappa, jag ska tygla mig, det är inte SÅ illa som det låter. Jag shoppar faktiskt väldigt billiga kläder och fyndar ofta på reorna, ekonomiskt du vet?


Ett av dagens inköp. Underbar spetstopp, 10 dollar = 60 kronor!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.