Jennifer sandström

Att vakna till nybakat bröd.

Dröm-söndagsmorgon eller hur? Har ingen romantisk bild på de nybakade, glutenfria frallorna som mötte mig och min näsa med sin ljuvliga doft när jag klev upp ur sängen i morse. Men goda var de. Med mycket smör och kalkon eller ost. Har för övrigt klivit in i vad jag kallar min ‘bottenlösa vecka', veckan innan mens blir jag nämligen så himla hungrig att det aldrig tar stopp. Jag är bottenlös helt enkelt. Älskar det! Har några vänner som blir likadana och det styrker ju att det faktiskt kan vara så och att man inte bara inbillar sig för att ha en ursäkt att äta hur mycket som helst, hehe.

Happ, söndag var det. Skönt hörni.

Förresten, vill tipsa er om den här tävlingen. Jag drömmer själv om att få åka på en riktig skidsemester i Alperna. Jag har inte ens skidsemestrat i Sverig! Det var liksom aldrig aktuellt när man växte upp med ett berg där man kunde åka skidor från oktober till maj.

FÖLJ:

6 svar

  1. Välkommen till åbo :) nä jag är ganska lat med min blogg just nu men min syster är desto aktivare! Hon befinner sig i barcelona ännu en månad men hon är nog en pur åbo-bo! Kolla in hennes blogg på nattstad.se/soufie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.