Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bloggar jag läser.

Ni vet ju redan att jag är ett stort Elaine-fan och sedan följer jag en rad andra storbloggare som BlondinbellaBloggkommentatorernaNiotillfem-SandraElsa Billgren osv. Men det är kanske mer intressant att höra om vilka favoritbloggar jag har som inte alla andra läser eller känner till?

tips på bloggar

Just nu har jag ju dock kaffe-förbud för lill-magen :( Gör lite ont i hjärtat. Men har klarat över en hel månad – känner mig lagom stolt.

Här kommer de, några av de bloggar jag följer och gillar:

Coffee world
Hannah är en otroligt vacker, ung tjej som skriver fint om vardagslivet (som inte alltid känns så fint) och postar med magiska vykort, som hon kallar dem, bilderna i sin blogg. Hon fyller även år just idag och fick ett inlägg från sin bästa vän publicerat på sin blogg som överraskning, grattis!

Sunshine stories
Det här är en blogg av och om Petter och Linn som precis tagit sitt pick och pack till Sri Lanka för att surfa och plugga på distans. Hur härligt låter inte det? Modigt beslut också. Men bäst av allt är att de uppdaterar från sitt magiska liv med väldigt fina bilder!

Dryden
Hittade Daniel via ett bloggsamarbete och fastnade för hans blogg. Jag följer väldigt få manliga bloggare och jag gillar Dryden. Han lever ett väldigt aktivt liv med träning och utmaningar hit och dit – och skriver om det på ett spännande vis!

Lena
Min norska väninna i München – är kul att följa hennes liv där nu när jag själv inte är där. Att läsa på norska är för övrigt en underhållning i säg.

Caspian
Daniella har precis flyttat till England, jobbar nu som aupair och går på college. Världen sötaste tjej som kämpar och kämpar för att må bra.

Marsillusioner
Det här är som att gå in i en liten drömvärld. Bloggen skrivs av Linn och Frida och innehåller många vackra bilder av bra kvalité och även fina texter. Om jag minns det rätt så pluggar båda skrivande nu i höst och flyttar även ihop just idag.

openheart
En bekant till mig, så kallad internetvän, skriver ärligt om det jobbiga, typ kärlek. Jag tycker om hur hon skriver även om hon inte uppdaterar så frekvent.

blog quote
Och avslutningsvis ett litet citat som jag tycker om när bloggare lever upp till!

FÖLJ:

8 svar

  1. Kul med bloggtips :) svårt att hitta bra! Just nu är det mest dig, Blondinbella och Elaine jag läser. Så glad att jag fick se Elaine igår på Bokmässan förresten! :)

  2. Alltså sunshine stories!!! Tack för tipset, är på sida 100 nu och kan inte sluta läsa. Borde plugga matte, men bara läser och drömmer istället.

    Puss

  3. Åh vad fin du är, Jennifer. Har inte hunnit läsa så mycket bloggar på senaste tiden och såg detta först nu, det gjorde verkligen min dag, speciellt eftersom jag de senaste dagarna på allvar börjat fundera på att ta tag i bloggandet igen, använda det som ett verktyg för att kanalisera ut mina känslor. Tack! Och tack för många bra tips på andra bloggar. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.