Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Att söka jobb del 826.

I februari vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv. Igen. Alltid dessa beslut. Så nu söker jag jobb. Inte med allt mitt fokus pga har en hel del annat att göra, men mailen trillar in dagligen med lediga tjänster och när något intressant dyker upp – så söker jag det! Det är bara det att det tar all min energi att skriva en ansökan. Jag har svårt att skriva en ansökan till ett jobb jag inte vill ha till 100%, så därför blir det mest till jobb jag finner sanslöst spännande och som skulle kunna passa mig. Därför blir det också väldigt mycket själ och hjärta i det personliga brevet. Jag skulle aldrig ha ett allmänt personligt brev som jag skickade till alla företag, då är det ju bättre att inte skicka något alls… Utan det ska vara personligt utformat – man ska visa att man vill ha just den här tjänsten och att man passar till just den här tjänsten!

Skickade in en ansökan precis nu ikväll. Sista ansökningsdag var idag, söndag. Tackolov är vi en timma före i Finland så 00.38 skickade jag in ansökan, eftersom klockan bara var 23.38 i Sverige. Hehe. Några minuter tillgodo där.

Grejen är att jag älskar kicken av att söka ett jobb! Nu ligger mina brev där och väntar på att bli lästa. Jag är nöjd med dem och jag hoppas att rekryteraren känner likadant.

Men som sagt, känns som om jag måste ladda batterierna i en vecka tills jag kan skicka in nästa ansökan.
IMG_1533.JPG
Såhär vackert lyser granen utanför Domkyrkan. Julstämning. Det blev inga peppisar ikväll, vi var för trötta och hade inte riktigt tid. Bättre en att söka jobb än att baka kakor tyckte jag! Nu är jag rejält trött. God natt!

FÖLJ:

2 svar

  1. jag tror du gör helt rätt i att bara söka de jobben som du verkligen känner att du vill ha till 100 procent. Dels tror jag det syns i ansökan, dels, vad gör du om du faktiskt far ett jobb du inte vill ha sen i slutändan? nej det är bara waste of time och energi.
    Sen tror jag man kan ha ett “grund”-brev, som man sedan anpassar utifran den tjänsten man söker.
    Och ojoj vilken vacker julvy!
    O idag första december! Ska du kolla pa julkalendern? Vad tror du om den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.