Jennifer sandström

Återhämtning.

Guten morgen. Dags att börja öva på tyskan? Har tre små veckor i Sverige nu innan jag ska vidare. Under den tiden måste jag, 1. Hitta lägenhet. 2. Fixa försäkring. 3. Göra en liten restuppgift till högskolan. 4. Hitta mina vinterkläder och packa för vinter-vår-sommar (utmaning).

Vaknade vid nio idag, gick upp och åt frukost framför Nyhetsmorgon. Jag som brukade tycka Jihde är så snygg tyckte inte alls det längre, alla blir liksom underlägsna när jag har min prins i åtanke ;)

20140113-111549.jpg
Mmm, frallor med apelsinmarmelad och ost. Mild vaniljyoghurt med müsli. Och en kopp te.
20140113-111557.jpg

Känner att jag vill ligga på plats såhär heeeela dagen. Se på tv. Fundera. Smälta allting. Äta allt gott jag kan hitta i kylen. Och ta ett bubbelbad!

Jag funderar lite på hur ett halvår i Indien har format mig. Märker jag det eftersom? Märker jag det över huvud taget? Märker andra något? Min parfym tog slut i Indien, jag brukar alltid gå runt på flygplatser och dofta på parfymer tills jag hittar en ny favorit som jag köper. Men när jag tittade på priset, €70, kände jag bara att nä, jag behöver inte lägga de här pengarna på att “dofta gott”. Och så gick jag.

Funderar också på det jag hittills möts av här i Sverige. På flygplatsen bar alla tjejer mönstrade haremsbyxor, vad hände egentligen i somras när jag åkte? Och överallt pratar man om 5:2 dieten, kunde jag vara mer ointresserad? Fast jag tycker det är ok att testa olika saker och hitta något man gillar. Det är ok att vilja gå ner i vikt också, så länge man lyckas ha ett sunt tankesätt och det å andra sidan är en utmaning! Fast ofta kan jag känna att det finns betydligt viktigare saker att fokusera på.

Anyway, ska återgå till mitt tv-tittande nu.

FÖLJ:

6 svar

  1. Hej,
    Du känner inte mig men jag har läst din blogg från och till ganska länge (tror jag googlade nåt om nya zeeland och hittade den). Sen har jag följt dig i indien med, jättespännande! I alla fall ska det bli extra kul att läsa om ditt liv i münchen eftersom jag själv bor där :-) och tyskan fixar du, i münchen pratas som tur är nästan ingen dialekt!

    1. Hej Hanna! Tack för din kommentar. Vad kul att höra och roligt att du bor i München, vilket sammanträffande. Vad gör du där? Skulle vara kul att ses när jag kommer ner :)

  2. Haremsbyxor är bäst! Men jag tycker de har varit inne här i ett par år. I alla fall så köpte jag mina första för ett par år sedan, kanske ännu längre sedan. De går fortfarande att köpa. H&M har alltid! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.