Jennifer sandström

“Are you happy or sad?”

Frågar en av mina finska favoriter. Och jag svarar att jag varit ledsen men att jag börjar återgå till mitt normala jag. Han säger ingenting utan skickar den här…

Och man ba, kärlek!!! ♥

Lilly, du hade rätt i din kommentar i gårdagens inlägg, och viktigare än att äta hälsosam är nog framför allt att äta över huvud taget. Åt ingenting efter lunch igår och var en katastrof idag. Åt pga det bara kvarg till lunch, tills jag bröt ihop någon timma senare och ba, förihelevete ta dig själv i kragen – ät något! Och då gick det över. I kväll ska jag gå till gymmet och ser så fram emot det – i söndags var min träningsvärk så hemsk att jag var tvungen att ta smärtstillande – haha.¨

Hoff hoff hoff, tycker så synd om mig själv och min omgivning som tvingas stå ut med det här humöret. Igår blev det några förlåt, idag också och nu ska jag skicka ett mail och be om ursäkt till någon jag sårade lite grann igår. Och så hoppas vi alla att jag är helt återställd snart.

Puss och kram!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.