Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Äntligen i Göteborg

Hej älskade bloggvänner. Det har varit helt fantastiskt att få dela alla dessa reseberättelser men nu börjar jag faktiskt sakna mina egna blogginlägg litegrann. Det har varit fullt upp sedan jag kom hem från Indien (först NU har jag hunnit svara på alla era kommentarer ♥). Därför känns det väldigt skönt att nu ha landat i Göteborg och kommit hem till mamma som ska pyssla om mig hela julen. Känns så sjukt fint att få njuta av en lugn och skön jul med pojkvän och familj – och sen en nyår med bästa vännerna. Ser också riktigt mycket fram emot mellandagarna och att fundera igenom året 2016 såväl som planera inför 2017.

Göteborg är vackert såhär års från skymning till gryning, däremellan är det lätt lite grått. Ni vet, avsaknaden av snö osv. Jag tror aldrig jag upplevt en julafton med regn. Kanske borde jag vara exalterad över chansen till en helt ny upplevelse? ;)

Bilder från Göteborgs centrum, Stora Teatern.

Och så en julig bild från en kväll i Helsingfors när jag och Mumin gick hem till några vänner för glöggmys. Fest- och julfin med ljusslinga lindad runt halsen och rött läppstift på läpparna.

Vi hörs snart igen, med fler personliga reflektioner, upplevelser och alla de där tankarna som jag älskar att få dela med mig av och bolla med er!

FÖLJ:

2 svar

    1. Jaaa, sen hade jag inte tid att skriva så mycket nu i december så var bra att ha en adventskalender som rullade på ändå! :) Så fantastiskt att så många ville vara med, kanske blir en repris nästa år…
      Hoppas ni haft en fin julhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.