Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Another day on the Gold Coast

Idag jobbade Kim så jag hade några timmar för mig själv. Sovmorgon, powerwalk nere i gymmet (så varmt ute att det är härligare att gå på springbandet), lite styrkeövningar och några längder simmande i poolen. Så skön dag! Längtar tills att få komma hem och få komma igång med träningen på riktigt, jag ska bli så fit, 2013 ska bli mitt hälsoår.

20121203-190101.jpg
Klädd i min monki-klänning redo för poolen! Älskar f.ö. Kims tavla i bakgrunden!

20121203-190126.jpg
När Kim kom hem från jobbet gjorde hon crackers med vegemite på. Vegemite är något alla australienare är all about, jag smakade det i NZ på toast men gillade inte det. Det är VÄLDIGT speciellt. Men, tänkte jag skulle prova det igen och blev chockad när det faktiskt inte smakade så dumt på crackers!! Det trodde jag aldrig…

Apropå något annat… Jag minns inte sist jag kollade vädret, kanske hemma i Sverige om ens det. I Nya Zeeland var det ingen idé för vädret ändrades likt en tonårings humör. Här gör jag det aldrig för det är fint varje dag, trodde jag, tills det nu ikväll blev blixtar och dunder och regn! Men dagarna är alltid fina i alla fall. Tänkte dock att jag skulle visa er HUR fint det faktiskt är, så här har ni det svart på vitt. Bläddrade förbi Sveriges väder och såg att Stockholm har det sjukt kallt just nu! Vet inte riktigt hur jag ska kunna komma hem till kylan…
20121203-190340.jpg

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.