Jennifer sandström

en speciell dag

den här flickan heter Emma Frost. henne träffade jag när jag började plugga på högskolan i Jönköping för drygt två år sedan. i två år har vi varit nära vänner. idag skulle jag dö om jag förlorade henne, så känner jag. och jag saknar henne varje dag, längtar ihjäl mig tills vi ses snart och får tillbringa en hel termin tillsammans!

idag är det den 3:e december och det är Emmas födelsedag. 24 år blir hon, min storasyster. grattis på din dag.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
24 hjärtan för dig där borta i Kanada!

20121203-102442.jpg20121203-102447.jpg20121203-102451.jpg
Du ska vara min kompanjon när vi skriver c-uppsats, min brudtärna på mitt bröllop och damen som får mig att skratta när vi är gamla och pensionerade!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.