Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Inspired by Mr. Hippie

När jag var på Fraser Island hade jag världens bästa guide. Och jag fick lyckan att sitta bredvid honom i framsätet hela resan. Jag blev så inspirerad och vet inte riktig vad jag ska göra med all inspiration, jag vet bara att jag måste göra något. Han var nog den klokaste individen jag träffat i mina tjugo år här på jorden. Och exakt vad han berättade kan vi prata mer om en annan dag tycker jag, det var viktiga saker. Till råga på det var han sinnessjukt rolig och påmindd lite om Jack Sparrow med sina dreads och härliga skratt.

Not only Fraser amazed me, but he did!


Den korrupta värld vi lever i mina vänner, hur ska vi fixa den?

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.