Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Annandagpåsk i Helsingfors.

En av mina favoritsaker i världen att göra är att promenera runt på nya platser med Mumins arm runt mina axlar. Se på fina hus, i fint väder. Pussas mitt i ett steg eller stanna och hångla när det inte är för mycket folk runt omkring. Hitta ett perfekt café, dricka kaffe och dela på någon kaka. Berätta historier som vi upplevt och tillsammans drömma om framtiden. Man kan gå i timmar utan att bli trött eller uttråkad. 

Och det gjorde vi igår i Helsingfors.Det här området med vackra och dyra hus mellan ambassader och parker hittar man om man går från stan och ut till höger sida av hamnen. Tillslut kommer man fram till Brunnsparken och plötsligt ser man ännu mer av havet.Det var perfekt. Solen värmde lite lätt, promenadstråket längs med vattnet var fullt med påskglada och lediga människor och vi hade varandra. Gick och gick och gick. Vill spendera varje helg så, på nya platser och ibland nya länder. 

FÖLJ:

4 svar

  1. I wish I’d known about Kaivopuisto when I was there, it looks so lovely!
    I just checked Google Maps to see where it was and all my ‘stars’ were still there from when I’d saved them during my visit! Aw!
    What a lovely place to spend Easter with your Moomin xxxx

  2. Du borde göra en hel Helsingforsguide, ba säger. (Jag klarade mig utan en, men du verkar hitta så himplans många fina ställen där jämt!)

    1. Alltså jag borde ju det! Har några nya fantastiska tips efter helgen! Och med en local som guide så hittar man ju en del :) Gick ni ut någonstans på kvällen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.