Anledning att avsky American Apparel.

Bara läs den här artikeln av Genusfotografen: Do you like kissing?

Tidigare anställda på företaget berättar och bekräftar vilken bisarr värld det är inom American Apparel. Att det inte bara är deras foton och reklambilder som är sexistiska och fel, utan att hela organisationen är precis så fucked up.

Så sjukt och vidrigt. Jag äger en transparent skjorta från AA och känner för att klippa den i bitar just nu. Det skulle ju inte riktigt hjälpa dock. Men jag hoppas ni är fler som hakar på tåget och hatar och bojkottar och upplyser om detta. Äckliga värld alltså.

Hur kan man vilja supporta ett sådant koncept efter att ha läst en sådan berättelse?
Kan man bara blunda för det?  

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

2 Kommentarer

 1. 28 april, 2014 / 11:18

  Och det här har ju ändå folk vetat om rätt länge, skrivits om innan. Varför gör folk ingenting? :( bojkott från folket störtar ju hela organistationen.

  • jennifer
   Författare
   28 april, 2014 / 11:48

   Jag minns att jag har läst tidigare om det såklart, min kollega sa också ”man blir ju inte förvånad” men jag har nog inte förstått det helt förrän man får ett sådant levande exempel slängt i ansiktet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?