Jennifer sandström

Alla ♥ dag – presenttips

Det här inlägget presenteras i samarbete med Presentas

Det är som sagt en rätt mysig tid det här med februari, man får fortfarande vintermysa (snön försvann och kom tillbaka här i Helsingfors) men samtidigt är man också förväntansfull inför våren!! Och förutom att man får äta semlor inträffar också en annan trevlig dag i februari, nämligen alla hjärtans dag! En dag helt i kärlekens tecken.

Jag kan minnas att jag haft tudelade känslor inför denna dagen tidigare år. Ett år var jag bara så arg och tänkte fuck valentines och festade med mina studentvänner som också var singlar. För ett år sedan värkte hjärtat av de första två veckorna av kärlek på distans men jag fick trots allt fira dagen med min bästis. Och i år känner jag: extra mycket kärlek under en hel söndag med min boyfriend? JA TACK.

Presenter till alla hjärtans dag?

Frågan är dock, hur ska man uppvakta sin pojkvän eller flickvän på alla hjärtans dag? Behöver man ge något? Och i så fall vad ska man ge i alla hjärtans dag-present? Eftersom det nyss varit jul och Ts födelsedag + min födelsedag som är i mars så känns presenter egentligen överflödigt – men jag älskar att ge bort saker så fort jag får chansen! Och i år så fick jag chansen att ge oss en supersöt tavla!

alla hjärtans dag present

Detta är alltså ett tips på present som jag vill ge er och det gör jag i samarbete med Presentas som sponsrar det här inlägget. Presentas är ett danskt företag som graverar riktiga foton i trä – precis som ni ser på den här tavlan på bilden. Det är så coolt, kan knappt sluta studera träet på riktigt nära håll. Kanske en perfekt gåva till den du tycker om allra mest?

Man kan alltså beställa tavlan med sitt egna motiv, i ljust eller svart trä, med text om man önskar och i två olika storlekar (min tavla är 18×24 cm).

presentas tavla

Hade lite svårt att hitta en bild på oss två som var lite sådär lagom kärleksfull. Det blev tillsist denna som är från veckan när vi var i Alperna. Nyförälskade och T var sjuk med halsfluss hela vistelsen och spenderade dagarna på det fyrstjärniga hotellet…


Rolig kuriosa om alla hjärtans dag i Finland: dagen kallas vändagen (ystävänpäivä) och implicerar alltså något tydligare att det handlar om kärlek mot varandra som vänner och inte nödvändigtvis kärlek mellan kärlekspar. Ganska fint tycker jag.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.