Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Åbo Skyline by night och promenad-date över Skype.

Jag vill hylla två saker denna ljuvliga måndagskväll. 1) Fasen vad fantastiskt det är med ett 3G nät som är lika snabbt som ett vanligt bredband. Jag surfar med min dator via min iPhones 3G och går en promenad samtidigt som jag pratat över Skype i nästan två timmar – utan problem! Detta händer varken i Indien eller Tyskland kan jag tala om. Älskar de nordiska “framtidsländerna” när det kommer till sådant! 2) Fasen vad fantastiskt att ta en promenad-Skype-date med en väninna man mailat lite sporadiskt med men inte hörts ordentligt med på 1.5 år. Gaby och jag var så himla tajta på Nya Zeeland och jag hälsade på henne i Malmö förra våren. En amazing kvinna är hon och det var skönt att uppdatera varandra om senaste året. Det är svårt att hålla kontakten med alla vänner där ute, faktiskt, och det är guld att lyckas få till en Skype-date med någon då och då!!

Åbo var även väldigt vackert ikväll. Jag gillar den här staden, men det har jag redan sagt va?IMG_0770.JPGIMG_0771.JPGIMG_0772.JPG

Nu: sängen och Parks & Recreation!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Åh jo det finns ett utomhustränings ställe har jag för mig, lite längre ner mot vattnet i mitt område, men har nog aldrig vågat mig dit på kvällarna. Det är lite bland skog och vatten. Men jag får nöja mig med att köra hemma, även om det är svårt och kräver mycket disciplin. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.