Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

A little bit of Christmas.

Igår vaknade jag upp till en lördag i Göteborg. Planen var att åka ut på vischan och hälsa på en liten liten bebis som min bästa vän fått! Men jag vaknade upp förkyld så det var bara att glömma. Förkyld – något jag inte varit på ett år eller så?? Senaste tidens livsstil tar ut sin rätt… :-)

Så istället hängde jag med mamma, åkte till Mölnlycke och spanade på en julklapp till mig. Fick nämligen öppna min julklapp som var ett par Lexington mjukis-shorts, men mamma… Vilken användnings-faktor har ett par sånna? Jättesköna osv men lite väl (onödigt) lyxiga för något att sova i. Hehe… 

På kvällen samlades lilla släkten, med moster och kusiner, här hos mamma för att fira en liten förskotts-jul eftersom jag inte kommer vara här alls i jul. 

    

Så julklappar och julbord blev det! Mysigt! Och alltså jag älskar julmat. 

Hade inte förväntat mig att få några julklappar men jag fick ett par faktiskt. 

   

Själv kanske jag borde börja spåna på åtminstone par julklappar till pojkvän och hans familj i Finland… Brukar jämt ha bra idéer till Mumin men just nu lite blank. 

Vad ska ni ge till era pojk- eller flickvänner i år?

FÖLJ:

2 svar

  1. Åh, svensk jul!! Gud så mysigt och vilken hemlängtan jag får!

    Jag och min kille ger inte varandra presenter i år, vi gifter oss precis innan jul och hinner helt enkelt inte handla några julklappar. Tror dock att han köpt nåt att ge mig på morgonen innan vigseln så jag ska nog försöka hitta nåt litet fint åt honom också :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.