Dör av kärlek!

Trött, förkylt, rest, spenderar massor med pengar + taxi från flyget. 

Kommer hem till detta…. 

 

Helt speechless. Snäppet mysigare än bilden avslöjar. Jag som precis förberett mig på en jul utan julstämning hemma och just köpt en ynka liten julstjärna som skulle förhöja stämningen något. Men nu… Nu ser jag fram emot att få fira julen här! Åh!

❤️

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

1 kommentar

  1. Åsa
    14 december, 2015 / 08:58

    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?