Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Vart går nästa resa?

Det var under några år som jag inte behövde fundera så mycket över “vart nästa resa skulle gå”. För 4 år sedan packades en hel lägenhet ner i kartonger och en väska gjordes redo för en utbytestermin i Kanada. Det blev ett “naturligt” stopp i New York över nyår innan det. Under terminen spenderades det en helg i Whistler, en helg i Seattle och ett spring break på Kuba och så avslutade vi med drygt en vecka i San Diego. Sen var jag hemma ett par månader över sommaren innan väskan packades om för Nya Zeeland. Weekends till olika platser runt om på Nya Zeeland, en vecka runt hela sydön, en vecka på Samoa och avslutade terminen med 5 veckors backpacking i Australien så jag kom hem lagom till jul.

kuba
Tre bilder från Kuba. Magiska Havanna, kokosnöt-drinkar och strandutsikten från hotellrummet.

Och ja, sen fortsatte det liksom med Indien ett halvår – gjorde små resor i området där. Flyttade vidare till München och upptäckte även fantastiska ställen där runt omkring, roadtrips hit och dit, ett par fjällvandringar i Alperna och så vidare.

MEN, sedan jag flyttade till Finland för 1.5 år sedan har jag bara varit på en “resa” och det var till Spanien nu i augusti. Första tiden fanns ingen ekonomi för resor och resterande tid har jag spenderat med att pendla mellan Göteborg och Helsingfors så tiden, pengarna och rese-energin har liksom gått till det. Så nu känner jag att här måste planeras in en resa att se fram emot!

Jag och Mumin har bland annat kollat på flygbiljetter till New York – men det kommer nog inte blir top-prioriterat under 2016. Jag har nämligen nyligen fått ett par andra resmål som jag vill passa på att besöka, en av mina bästa vänner ska till Warszawa och Delhi och jobba under våren + hösten och jag har dessutom en annan vän i Delhi som jag tänkt hälsa på! Eventuellt kommer en annan kompis flytta till Dubai snart och då skulle det passa bra att göra ett stopp även där på vägen till Indien.

indien
Små snapshots från min tid i Indien och jag med de två som jag vill hälsa på i Delhi!

Dessa är planer som jag absolut kan tänka mig att spinna vidare på och så småningom kommer förhoppningsvis en resplan för 2016 att finnas på plats! Problemet är hur jag ska få med min pojkvän på det, han planerar helst inte mer än ett par veckor i förväg ;)

Inlägget är sponsrat av Flyg.nu som är en relativt ny sajt för att hitta bra flygresor, Flyg.nu finns även som app!

FÖLJ:

9 svar

    1. Kollade precis in din blogg och jisses vad fin den är!!! En riktig reseblogg också, med info och vackra bilder och framförallt – mycket resor!

  1. Underbart aty planera resor! Såå konstigt att vara i en livsfas där resor inte känns möjliga.. (denna helg i skogen med kort visit i Stockholm kändes som en lyxresa i och med det haha – såå välbehövligt)

    1. Det kändes aldrig konstigt. “Reste” ju till “gamla” platser i alla fall så var inte enbart på samma ställe, tex Gällivare, Stockholm, Göteborg :)

  2. Warszawa skulle jag också vilja besöka. Indien låter också spännande. Det är så kul att sitta och spana in nya resmål och försöka planera in något. Hoppas du får din pojkvän att också vilja planera lite ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.