Jennifer sandström

Search
Close this search box.

a life filled with love, excitement and wealth

Förstår ni vad lyckligt lottad vi är? Jag och även du som läser det här. Mitt nya mål är att varje dag påminna mig själv om hur bra jag har det och känna tacksamhet över det. Jag vill börja varje dag och känna att “Tack, tack för att jag har ett fantastiskt liv! Tack för allt jag har i mitt liv! Tack för alla människor som jag är omgiven av, tack för kunskapen jag besitter, tack för min Macbook Air, tack för skönheten jag är given, tack för alla resor jag får chansen att göra!” Det får låta hur fånigt som helst, men jag tänker fortsätta tacka allting jag har varenda dag! För jag har det så bra och jag är så lycklig!

FÖLJ:

Ett svar

 1. Hej! =)

  Först – älskar den där första inspirationsbilden här ovan!
  Man måste bli bättre på att känna tacksamhet! Jag har börjat med
  det sen några veckor tillbaka! Man blir gladare av det och mår bättre!

  Svar:
  tack för tipset! Jag tror säkert att du har rätt också, Samoa är nog mer outforskat av turister än så länge, än vad Fiji är! Du får mer än gärna, om du orkar, skriva ihop lite tips på sevärdheter, saker att göra, boende, om du har lust!
  Önskar dig en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.