Jennifer sandström

smurf-kyssen

Hela onsdagskvällen under halloween-firandet kändes lite som ett socialt expriment. Jag har inte vanligtvis kasst självförtroende och jag tycker inte att jag är ful. Men jag kände mig så fruktansvärt osmickrande i min blåmålade kropp och “farmer outfit”. Ikväll är liksom ingen bra kväll för att flirta, ikväll dansar jag bara och har kul, för jag ser helt ärligt förjävlig ut, tänkte jag.

Så vad händer? Första killen som raggar på mig är svår att bli av med, jag avfärdar honom once (för hey, jag ser ut som en smurf!) men en stund senare kommer han tillbaka och jag liksom måste fråga “varför dansar du med mig? Har du sett hur jag ser ut?” (ja jag kunde inte låta bli…) För det var ganska uppenbart att han flirtade med mig. Jag grabbar tag i första bästa väninna och låter hon rädda mig.

Kvällen rullar vidare och utanför klubben börjar några killar kommentera hur vackra jag och min väninna är, jag “låtsas” ler mot dem och säger med ironi i rösten: tack vad gulligt, ja vi är verkligen fina. De är väldigt intresserade men vi vinkar bort dem. En av de killarna grabbar senare tag i mig på dansgolvet och jag dansar med honom ett tag när han plötsligt tar tag om mig och kysser mig, i säkert tio sekunder. Och jag bara står där och tänker “jag ser ut som en smurf, jag ser ut som en fucking smurf!”

Det hade kunnat vara Channing Tatum eller vilken babe som helst, jag hade fortfarande sagt nej med tanke på hur jag såg ut! Men är det inte sjukt? Att när jag känner mig som mest avskyvärd så blir jag uppraggad av en väldigt söt kille?! Och jag kunde inte bara låtsas som att allting var fullt normalt utan jag var tvungen att nämna det uppenbara, min look. Så när vi har konversationen om hur hemsk jag känner mig utseendemässigt så säger killen “you can never, ever, say that about yourself” och med tonen han hade i sin röst så kände jag bara att “åh, jag skulle kunna gifta mig med dig på direkten!”

Eller så är det kanske bara så att om man har en transparant topp på sig så spelar det ingen roll hur man ser ut? Haha ;)

20121101-222621.jpgOch den här bilden gör mig inte ens rättvis. Jag såg betydligt mer skräckinjagande ut! Här ser jag ju nästan bara söt ut…

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.