Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

7 saker att göra om du har tråkigt just nu

En bild från nästan prick två år sen och sju tips till dig som har tråkigt och vill ha Otroliga Tips På Saker Som Händer Och Går Att Göra Just Nu (eller nästan just nu i alla fall).


* Lyssna på Andrea Lundquists senaste och härliga låt Jubla. Tänker att mindre artister behöver supporten extra mycket. Och apropå musik och sång…

* Ladda ner appen Yousician och öva på att sjunga under deras 7 dagars free trial. (Eller lär dig spela gitarr/piano om du råkar ha det hemma).

* Anmäl dig till Kugges och Ellens innovativa skrivhelg på distans 24-26 april! Och för att fortsätta på det kreativa spåret ännu mer…

* Delta i en gratis online workshop med fotograf-Rania den 15 april.

* Avundas Sandra Beijers läsares olika kontorsplatser just nu. Alla är kanske inte lika avundsvärda, men ÄLSKADE Ylvas kontorshörna och det gammaldags skrivbordet som tjejen som heter Anna har.

* Gå in på Couch events och se om det finns något kul att se just nu. Anmäl dig till exempel till en Terrific Tuesdays som sänds varje tisdag!

* Se något av SVTs alla program (här behövs inga betalabonnemang till diverse streamingtjänster):
Serien Dejta. Fun fact: inspirerad av en finsk serie som kom ut 2011.
Filmatiseringen av teatern Egenmäktigt förfarande!
Serien Falkenberg Forever, fick tipset av min mamma och hon skrev först “Falköping Forever”, tyckte det var lite kul.
– Blev också precis rekommenderad serierna The Split (advokatserie) och The Day (belgisk kriminalserie).

Har du fler tips på spännande, roliga, trevliga saker där ute?

FÖLJ:

8 svar

 1. Fin låt, Jubla. Påminner lite om Lale.

  Jo, jag har ett tidsfördriv på nätet som kan binda en i timmar.
  https://www.geoguessr.com/

  Du hamnar på en plats någonstans i världen med Google Street View. Du vet inte var utan du skall med ta dig fram med Street View och bestämma var någonstans i världen du befinner dig och på en karta i ena hörnet pricka in var du startade. Det går att titta på hus, natur, landskap, detaljer och inte minst skyltar. Beroende på hur nära du kommer din utgångspunkt på kartan så får du poäng.

  Bäst är att skapa ett gratis konto men man kan också betala lite per månad med utökade möjligheter. Bl.a. skapa egna kartor som man kan utmana sina vänner med.
  Jag brukar ta till hjälp vanliga Google maps och Google sök, annars blir det nog ganska svårt.
  Det fina är att man får besöka ställen i världen som man inte visste fanns….

 2. Jag har inte särskilt mycket tid över jämfört med förut, jag ägnade inte så mycket tid åt att vara social på uteserveringar innan heller tydligen :) Men låten var fin!

  Och Hjälp vi har köpt en bondgård kan man titta på på SVTPlay :) Och Våran lilla bondgård. Om man nu funderar på att det kanske vore bättre att bo på landet och vara självförsörjande these days. ½ rum och kök var ett rätt kul inredningsprogram. Jag har inga streamingtjänster så jag får klara mig med Play de stunder jag har tid att titta på något. Fast i påsk har vi hunnit se Chernobyl iaf!

  1. Jag tittade på diskberget igår och tänkte. All den där tiden man förut spenderade på metron/buss/ta sig till platser, den går nu åt till att diska och laga mat. :)))

   Hmm alltså jag såg Kalle och Brita och deras typ hälsoresa?! Och har sen dess liiite svårt för dem. Men Våran lilla bondgård kanske vore nåt, tack! Och inredningsprogrammet!

   Chernobyl vet jag faktiskt inte om jag vågar se…. Är lite rädd för en massa obehagliga mardrömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.