Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

19 foton i spåren av covid-19

Helsingfors, 13 april.

19 bilder fotograferade i Helsingfors mitt under pågående coronaepidemi. Foton som fångar de små ögonblicken och den påtagliga känslan av allt.

FÖLJ:

24 svar

  1. Vilken fin dokumentation, just så ödsligt och konstigt som det är just nu. Några få människor och sedan mjukisdjur i fönstren som längtansfullt tittar ut. Vi bor på fjärde våningen och placerade två av dotterns mjukiskaniner i fönstret :-) – kanske man borde gå på björn/pingvin/kaninjakt i stan och se hur många man lyckas fånga?

    1. Tack Carina <3 Jaa, älskar mjukisdjuren som är överallt! Kan inte själv sätta ut någon för vi har buskar utanför vår balkong så skulle inte riktigt synas.

    1. Men vad kul att höra. Det blir ju vanligtvis lite sånt när man reser, till nya städer.. Och det ska tilläggas att omgivningarna just nu inte direkt lockar till fotoglädje (innan träden slagit ut, och mitt på dagen när solen lyser starkt). Så överraskades faktiskt av hur mycket som gick att fånga på bild ändå :)

  2. Så fina bilder, både motiven och själva bildinställningen (sorry, kan inte korrekta begrepp inom fotografi). Nallarna är så fina, visar på var barn eller folk med barnasinnet kvar finns. Kanske vuxna fotografer och journalister oftare ser det som de känner igen från sin livsstil (t.ex. tomma uteserveringar och stängda butiker). Medan du ser barnens perspektiv i denna värld just nu. Jättefint perspektiv!

    1. Haha, tack Tova!! Det är en väldigt fin trend med nallarna i alla fönster just nu här i Finland. Idén är som ett “live pokemon go” typ :) Att barnen (och alla andra) kan gå runt och räkna och samla nallar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.