Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

5 saker som gjorde min vecka lite bättre

När det här inlägget publiceras befinner jag mig förhoppningsvis på ett spa i Estland, tillsammans med min mamma och moster. Kanske ligger vi i ett skönt bad, promenerar längs med stranden eller äter något gott. Och trots att det är söndag så förbereder jag mig inte för en klassisk måndag, eftersom det är nationaldag coming up i Sverige tänkte jag vara ledig måndag-tisdag jag också, som den svensk jag är. Jag fortsätter spa:a här i Estlands spa-mecka Pärnu och kommer hem tisdagkväll.

Och medan jag gör detta tänkte jag att vi skulle kika på 5 saker som gjorde den här veckan lite bättre.

Såhär har jag sett ut i veckan på mitt hemmakontor, dresscode: avslappnad, hehe.

5 saker som gjorde min vecka lite bättre


* Det lilla paketet som trillade in genom brevinkastet. Det var fantastiska Angeliqa från Vandringsbloggen som ville vara snäll och skickade ut peppiga kort med hikefulnessiga budskap. Det gillar jag, och blev väldigt glad av. Tack inspirerande du!

Det är inte caffe latten som räknas, det är inte målet som räknas, det är inte timmarna på kontoret som räknas. Viktiga påminnelser de där!

* Sommarbilderna som flödar hos mina bloggvänner just nu. Resfredags fantastiska bilder från en kväll i Vitabergsparken, Fantasiresors sommar-inspirerande bilder i det här inlägget och så ännu en mysig fotodagbok från Äntligen vilse och hennes en klipphängs-kväll.

* Lokalt rostade kaffebönor. Eftersom jag numera jobbar hemifrån betydligt mer så har kaffekonsumtionen i hushållet stigit rätt rejält. Jag dricker nämligen aldrig kaffe hemma på morgnarna om jag ska till kontoret, då dricker jag morgonkaffet där. Så det brukar bara bli någon kopp under helgen. Men nu så. Därför blev jag glad när Mumin hittade och köpte ett paket kaffebönor i Teijo som var lokalt rostade och väldigt tjusigt paketerade.

* Alla promenader som jag tvingats ta till följd av min cykel som någon plockade med sig från cykelförrådet förra helgen – för att se på det från den ljusa sidan. Och ett litet plus till mitt försäkringsbolag som redan hunnit sätta in ersättning på mitt bankkonto (inte ens hälften av cykelns värde, men ändå).

* Kärleken som jag har fått tack vare det här inlägget: Det här är min dröm just nu – därför följer jag den, nu. Kan man spara lite av all kärlek i en burk och plocka fram när det känns tungt, tror ni?

Hur var din vecka? Vad hos dig har förhöjt veckan litegrann?


FÖLJ:

11 svar

  1. Jaaa jag känner att jag själv inte hunnit fånga de första nordiska sommarstunderna med min kamera. Fullt upp med bilder från Spanien och Italien att fortsätta ta itu med, haha!

 1. Kanske du kan skriva ut kommentarerna du fått för det inlägget och faktiskt lägga dem i en liten burk? Lite som när jag fick en glasburk av min syster med massa peppande ord :) Skönt att du fick något tillbaka för cykeln och fina promenader också :)

  1. Men vilken fin idé Ida! Det kanske jag skulle göra. En gång i tiden skrev jag faktiskt ner fina bloggkommentarer i ett block, hehe.

 2. Så glad att läsa att du blev glad över mitt inlägg! ;)

  Och vad härligt med “ett riktigt brev”, sådana får man ju alldeles för sällan…

  1. Supermysigt!! Älskar att få brev som inte är från typ Skatteverket ;) Och ja, ditt inlägg var så fint!

 3. Vad kul att det kunde glädja <3 Det där med kaffekonsumtionen känner jag igen. Ett tips är att se till att ha riktigt gott kaffe hemma för att liksom öka på den där känslan av lyx inför att sitta hemma. Funkar för en kaffenörd som jag iaf! Maler t ex mina bönor själv:)

 4. Min veckas höjdpunkt var en djurparksvistelse och hotell med familjen, vi behöver tid ihop. Och att jag ska börja jobba 60% i höst så jag får tid med mitt barn också. Undrar om jag sen kommer på “vad jag vill” här i livet för jag vet ju vad jag inte vill…

 5. Vilken härlig vecka du har haft!
  Jag har tagit hand om min jetlag, träffat mitt nya team i Solna och äntligen fått återvända till vår älskade stuga som vi bara hann med en helg i maj. Där har isen gått och sjöfåglarna underhåller oss :)

 6. Fint att fånga glädjestunderna i veckan! Min favoriter i veckan som gått var nog helgen till skogs i stugan i Värmland, att solen är varm och ljus när jag kommer hem efter jobbet ochdärför perfekt tajming att odla fler växter, pysslet med granskottssirap och bonuslediga klämdagen idag då jag inte gjort något vettigt alls – ljuvligt!

  (Men spa-helg i Estland toppar nog alla veckor!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.