Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

5 saker du inte visste om mig

Det är lördagkväll och jag gör ingenting speciellt i helgen. Jobbat flera timmar på min skrivuppgift idag, handlat krukor och gått igenom Balkan-bilder. Nu lagar Mumin mat, club sandwich med lax (japp ibland äter vi middag vid 21-22, kanske också en fun fact), och jag hittade den här listan som jag hade börjat på tidigare som nu kändes kul att göra klar och publicera.

Varsågod – 5 saker du kanske inte visste om mig!


Mostar, Bosnien-Hercegovina. 

* Datum och årsjubileum är inte av jättestor betydelse för mig. Jag och T har inget datum då vi blev tillsammans eller ens träffades. Ibland ser jag oj, det var fyra år sedan vi flyttade till Finland och så tänker vi lite på det en stund. Jag vet inte varför sånt inte känns så viktigt?

* Jag kan äta samma maträtt flera dagar i rad. Kanske för att jag vuxit upp med en pappa som alltid lagade mat för hela veckan? Så fortfarande äter jag ibland samma maträtt som vi lagat antingen till 5 luncher i rad eller 5 middagar.

* Att jag skulle flytta från min hemstad var alltid självklart. Så länge jag kan minnas har jag viljat uppleva nya platser, städer och länder. Redan när jag skulle börja på gymnasiet som 15-åring mejlade jag skolor i Göteborg i hopp om att kunna flytta redan då.

* Jag väljer Pepsi Max framför Cola Light/Zero och dricker det minst varje eller varannan vecka. Tänker att det kanske inte är jättebra? Men att det inte heller kan vara asdåligt. Och att allt vi gör inte måste vara bra för oss. Det är säkert bättre än både rökning och för mycket alkohol i alla fall, eller?!

* Apropå dryck är jag extremt långsam och dricker mitt kaffe under en timma på morgnarna och ett vinglas på 20 cl under 2 timmar.

FÖLJ:

18 svar

 1. Hehe, det var lite ovanliga fakta ändå. :-)
  Jag skriver under på en av dina punkter. För mig var det också alltid självklart att jag skulle flytta från min hemstad. Och skolan var min biljett ut.
  Annars storgillar jag att fira saker (vad som helst!), kan max, max äta samma saker 3 gånger, hur gärna jag än vill vara miljö- och kostnadsmedveten och allt det där, dricker aldrig läsk och äter och dricker allt för snabbt. :-)

  1. Jag började också plugga på universitet för att enkelt komma hemifrån ☺️ Haha se där, lite annorlunda!

 2. Idag har vi varit på kalas och ätit smörgåstårta. Minns du när vi fick äta smörgåstårta en hel vecka, din mormor hade gjort smörgåstårtor till din pappas 50 årsdag. Trots många gäster blev det tårta över. Men det du sa glömmer jag inte! Du njöt varje dag och sa – Man kan väl inte bli less på smörgåstårta !❤️

 3. gud vad jag önskar att jag drack saker långsamt. gör allting väldigt hetsigt och liksom MYCKET, dricker överlag inte alkohol pga det tex, önskar jag kunde sluta dricka kaffe för att en kopp alltid blir fem osv och sen blir man koffeinstinn. måttlighet har aldrig riktigt varit min starkaste gren!

  1. Vet inte riktigt varför heller, har ju aldrig gjort det liksom medvetet. Kanske går det att öva på? 😄

  1. spännande! Bryr du dig inte om kaffet blir kallt heller? Jag skulle egentligen behöva skaffa en termosmugg eller i alla fall en med lock 😄

 4. Ooops! Jag äter alltid samma mat varje dag i en period tills jag tröttnar helt! För att jag kanske e singel o inte orkar laga nåt annat eller för att det e det kag e sugen på varje dag? =)

  Gillar också att dricka mitt morgonkaffe lääänge (men går inte om jag ska till jobbet…eller går o går…mest för att jag nuförtiden prioriterar att sova längre på morgonen än för några år sen) :)

  Drack ALDRIG läsk (lightläsk) innan jag blev gravid men i somras blev jag bara såå mer sugen på det än vatten så sen dess tom förra veckan drack jag Pepsi Max varje dag!! :O Not anymore though! =)

  1. Haha när jag bodde ensam var det helt klart för att jag var lat också ;)

   När jag hade ett jobb att gå till drack jag alltid kaffe väl framme på jobbet, lösningen på det problemet hehe.

   Oj, intressant pepsi-craving! Men ja, försöker också vara lite måttlig och inte konsumera det dagligen, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.