Jennifer sandström

Search
Close this search box.

5 dagars-utmaningen.

Hej på er och hej på fredag.

I gårkväll ingick jag en pakt med mig själv och med stöd från min pojkvän. Och det var att anta en utmaning med start från idag!

Min 5 dagars-utmaning innebär följande:
– Inga sociala medier i telefonen (undantag för email och blogg)
– Inga söta saker eller bars (det är så enkelt att äta en bar som mellanmål/i samband med lunch, men hur vettiga är de egentligen? Angående sockret känner min kropp, mage och huvud sig lite märklig av allt socker, vi behöver en detox!)
– En powerwalk innan frukost på 30 minuter

Så imorse vaknade jag av mig själv 08.02. Pussade på Mumin och viskade jag går ut på en promenad. Jag var inte chockad, men det var han – säger jag någonting så gör jag oftast det, han trodde nog dock jag skulle inse hur skönt det var att ligga i sängen när jag vaknade men icket! Ut begav jag mig och skönt var det.

IMG_1360.JPG

Dessutom kändes det så sjukt lätt att kliva upp och gå ut när jag skulle kolla temperaturen och råkade bläddra förbi GÄLLIVARE. Där var det alltså både MÖRKT och SVINKALLT när jag gick ut…. Kände mig fantastiskt tacksam över att bo i söder här i Åbo :-) Och stackars stackars er där uppe, känns det tungt?

IMG_1359.PNG

Jag kände faktiskt när jag var ute på min promenad att SHIT det är mitten av november och har traskar jag i regnjacka utan att frysa och ingen snö behöver jag plumsa i. Jag uppskattar det verkligen. Vintern är mysig och snö hör till – men gärna inte en period på 6 månader i sträck!

Tillbaka till utmaningen, varför gör jag det? Ibland är jag lite lat och bekväm och då får jag en impuls och tar mig an något för att bevisa för mig själv att jag kan om jag vill. Jag upplever att jag liksom mår bra av det, det känns hälsosamt! Det blir en liten detox och en liten push för hälsan. Det med sociala medier i moiblen är för att det alltid är det sista jag gör innan jag sover och första när jag vaknar – vill mer naturligt välja att läsa en bok och vakna mer “mindfullt”. Sådant är, av någon anledning, viktigt för mig.

Och fem dagar känns så kort att man skulle kunna klara vad som helst.

Nu ska jag ta mig an den här dagen. Plugg och söka jobb!
Såhär ser jag ut idag: snott ytterligare en av Mumins tröjor…. Sccchh!

IMG_1362.JPGIMG_1365.JPG

Och på måndag har jag klipptid! Får jag äntligen kapa mina barriga toppar :) Ser ju nästan blond ut pga rätt slitet.

TREVLIG HELG FÖRRESTEN!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Rolig idé att peppa och sporra varandra =) Speciellt punkt ett tror jag manga skulle ma bra av. Förra veckan tog de upp vett o etikett i sociala medier i Tv3:s “Inte OK”; rätt roligt! Finns säkert pa play för den som är nyfiken att kika =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.