30-årsfest x2.

Min helg var himla fin, tackar som frågar. Under lördagskvällen hade jag nämligen två 30-årsfester att gå på. Tänker att det egentligen borde räknas som vuxenpoäng, men själv är jag ju fortfarande bara 24. Dock måste jag medge att någon sorts ålderskris börjar närma sig… Anyway.

Vid 16-tiden tog jag bussen till Iso Omena där första födelsedagsbarnet Kugge dukat upp så fint för fest. Michaela som kallas Kugge är förresten en finlandssvensk bloggvän som jag lyckats hitta här i Helsingfors. Det var lite stormigt ute men vi svepte in oss i filtar, sippade på en väldigt god välkomstdrink, åt lite gott och såg partytältet nästan blåsa iväg. Fick också chans att prata med andra finlandssvenskar, min favoritsak i det här landet är när jag får prata mitt egna språk. Lyckades dock inte ta en enda bild, tror händerna var upptagna att hålla filten runt mig.

Sen kom boyfriend med sina två vänner och plockade upp mig för att åka iväg till nästa fest.

Här väntade 20-talet och 6 stycken finska bönor som alla fyllt 30!

Tjusig födelsedagspingla i fantastisk 20tals-klädsel. Och hur magiskt med ballonger, röda mattan och vimplar i taket? Jäklar vilket jobb de gjort dessa damer med förberedelserna inför festen, så kul att se!

Det bjöds på bubbel, plockmat, showande på scenen, mystery games, skumgodisar och mer alkohol. Min Mumin var chaufför så istället fick jag offra mig för den giftiga drycken, jag som tänkt hålla mig hyfsat nykter. Och trots att det mesta, förutom konversationerna i direkt anslutning till mig, skedde på finska så var det himla trevligt.

Salakapakka = hemlig bar. Välkommen till den hemliga baren!

Och så helgen sammanfattad på Snapchat (jennsandstrom): 

Till höger, behind and after the scenes. Min hy blir så hemsk innan mens alltså (mest för att jag inte kan låta den vara orörd), som ni kan se på bilden. Och ja det syns ju även på vänstra bilden dock något gömt bakom cover all mix som är det enda smink jag använder (+ lite mascara och läppstift, ibland). Något som får mig att minnas tillbaka den där dagen för tre år sedan då min hy var fruktansvärd och doktorn skrev ut antibiotika och sa nu måste du vara utan smink.

Hur som helst, tack för helgen, den var fin. Dessutom blev jag frisk igen – trots party!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

10 Kommentarer

 1. 30 augusti, 2016 / 01:43

  Gu vad trevligt det lät. Älskar temafester! Vi hade 20-talstema på min bridal shower:)

  • jennifer
   Författare
   9 september, 2016 / 06:12

   Bridal shower – är det alltså inte en möhippa? Utan som en baby shower, fast vad är skillnaden? Haha förvirrande :)

   • 13 september, 2016 / 22:12

    Haha. Bridal shower är som en babyshower – oftast bara tjejer och man äter gott och får en massa presenter. Möhippa är ju helt annorlunda – fest och alkohol men inga presenter. Jag vet, det är förvirrande! :)

    • jennifer
     Författare
     23 september, 2016 / 11:41

     I see, I see – tack! ;)

 2. Åsa
  30 augusti, 2016 / 11:27

  När min kompis fyllde 30 hade hon nittiotalsfest, det var helt gaalet kul!

  • jennifer
   Författare
   9 september, 2016 / 06:14

   Åh… Det skulle vara kul att gå på!

 3. 31 augusti, 2016 / 07:26

  Vilken festhelg du haft! Det ser underbart ut.
  Jag älskar 20-talstema, det är så otroligt fint.

  (Men hallå, ålderskris vid 24? ? Nu känner jag mig jättegammal, haha.)

  • jennifer
   Författare
   9 september, 2016 / 06:17

   Hahaha jag vet jag har noll anledning för ålderskris – det borde hjälpa att de flesta av mina vänner är äldre, eller så har det motsatt effekt…

 4. Julia - lever livet i en ryggsäck
  31 augusti, 2016 / 20:01

  Fin du är! <3

  • jennifer
   Författare
   9 september, 2016 / 06:17

   Tack, du är fin!! När ska vi festa ihop i våra glittriga skönheter? ;) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?