Jennifer sandström

1 år på jobbet.

Idag är dagen då jag uppnår ett av mina kanske största mål de senaste åren.

Hösten 2015 flyttade jag till Finland och började på mitt nya, egentligen första riktiga, jobb. Jag visste av erfarenhet redan då att det inte alltid är lätt att acklimatisera sig till nya städer och länder. Tålamod har aldrig varit min bästa vän, men det är något vi jobbar på. Tålamod är nämligen vad som krävs.

Jag satte upp ett mål och tänkte att jag måste ge det åtminstone 1 år. Vad som för många kan anses som väldigt kort tid, men vad som för mig alltid varit närmare en livstid. Så jag var helt tvungen att ha ett sådant mål, för att inte någonstans i mitten “ge upp” eller ta några förhastade beslut. Jag lämnade ju Indien efter ett halvår och jag vet inte om det var förhastat men det lärde mig något. Sen så leder ju alla vägar någonstans, I'm here for a reason osv.

ett år på jobbet

Såhär såg det ut för ett år sedan, min första dag på nya jobbet. Fint välkomnade fick jag! Fick ett mysigt “firande” igår kväll också när mina kollegor överraskade mig med middag och bio (The Secret Life of Pets, sååå rolig, tips!). 

Så idag firar jag, inte bara för att jag klarat ett år men för att det också varit ett roligt år och klyschigt nog “lärorikt“. Och för att det känns bra och för att jag är väldigt väldigt tacksam över alltihop!

 

FÖLJ:

8 svar

  1. Åh vad fint. Vissa val i livet kan verkligen leda till så himla bra erfarenheter. Själv firar jag snart två år i Sverige (eller tillbaka i Sverige kanske man ska säga) men det blir kanske ett annat land innan årsskiftet. Vi får se. jag har inte heller något bra tålamod att skryta med så jag försöker ta det en dag i taget.

    Hursomhelst, det var inte meningen att babbla på en massa om mig här, haha.

    Grattis till årsdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.