Livet i Finland.

Ja ni ser förmodligen mönstret? Så fort jag har sällskap i form av en man att krama och pussa på så tenderar blogginläggen att bli färre… Lovar bättring på den fronten. Vill trots allt dokumentera det exotiska livet i grannlandet! Ärligt talat känns det rätt häftigt att liksom ”bo” här litegrann. Det finns liksom skillnader man inte tänkt på, saker man inte vet om och så vidare. Lite som att uppleva vilken annan ny kultur som helst, nåja nästan. Till exempel spelautomaterna som finns i alla matbutiker!! Där kan man ställa sig och spela när man handlat, och folk gör det, och alla pengar går till välgörenhet. Fortsättning följer på temat Finland…

Haft ett par bra dagar med plugg och sånt här i Åbo. Kvällssolen hälsar på oss om vi har tur. Jag blir ju alldeles förtrollad av solnedgångar vet ni ju.
IMG_0693.JPGIMG_0692.JPG
Mer än jag saknat min Mumin har jag saknat att titta på Parks om kvällarna (haha). Hett tips på bra serie: Parks and Recreation. Det är samma producent som Broad City jag och Emma tittade på: Amy Poehler. Helt fantastisk den kvinnan! Och är lite kär i serien som sådan.

Sitter just nu här och dricker rooibos-te med smak av jordgubb och grädde. Ska kasta mig in i en filmrecension för min engelskakurs och förbereda inför ett seminarium i min litteraturvetenskaps-kurs i morgon. Yes tänkte försöka läsa det också den här terminen, med lite planering ska det nog gå fint!

IMG_0695.JPG

Puss!Svensk resebloggare, expert på att flytta och bo utomlands. Skriver även om egetföretagande och vardagen. Alltid ärligt, med glimten i ögat. Bloggen är mitt jobb och min passion.


2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *