min insändare i tidningen

För er av mina läsare som inte är mina Facebookvänner så glömde jag ju berätta att det här blogginlägget blev till en insändare i en av våra tidningar här i norrbotten! Ingen idé från min sida utan någonting min mamma gjorde. Hon skickade in den och dagen efter hamnade den störst i mitten på insändarsidan! Och oj vilken positiv respons, så kul!

20120602-105909.jpgSvensk resebloggare, expert på att flytta och bo utomlands. Skriver även om egetföretagande och vardagen. Alltid ärligt, med glimten i ögat. Bloggen är mitt jobb och min passion.


5 kommentarer
  1. Men bra gjort av din mamma, ja kommer ihåg att jag läste blogginlägget när du publicerade det här på bloggen och det är ju så klockrent budskap och så har du skrivit det väldans bra med :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *