Jennifer sandström

17 maj.

Ni kan fira Norge ni hur mycket ni vill, men den sjuttonde maj firar jag alltid min far. GRATTIS ÄLSKADE DU PÅ FÖDELSEDAGEN!

20140518-002436.jpg
Så klok och bra som han är, jag är min fina pappa ytterst tacksam för. Inte undra på att jag blev så awesome!

Och jag firade genom att äta glass med min bästa vän här i München! Glassbaren heter något i stil med den galna glassmakaren… Och det pga de hade smaker som bratwurst!! Det var INTE gott men ack så spännande.

20140518-002716.jpg

Sen var det halvfint väder så vi vandrade genom stan lite tills vi blev hungriga igen. Då letade vi upp bästa caféet Hungriges Herz och åt godaste pizzan.

20140518-002828.jpg
Det KAN ha varit pizza för andra dagen i rad… Hur ofta händer det?! Men jag var i alla fall till gymmet idag också, balansen i livet ni vet… :-) Sjukt pepp på gymmet var jag faktiskt. Lika glad över att jag var nykter fredagkvällen också.

20140518-002927.jpg

Fredagskvällen spenderade jag i min säng med chips, choklad och Wicker Park. Älskade filmen!! Exakt min typ av film, lite halvkonstig kärlekshistoria där man gråter i slutet för det är så hjärteskärande vackert! Så filmen Wicker Park, se den om ni också gillar sånt. Var för övrigt en perfekt kväll, behövde ensamtiden och behövde sömnen jag fick.

Så så, nu sovdags. Grattis igen pappsen ❤️

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.