Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Vad jag vill göra just nu.

Ha någon att prata om livet med och planera framtiden, eller snarare drömma om framtiden. Några av de vackraste konversationerna jag vet är just sådana där man låter tankarna vandra fritt om hur livet skulle kunna bli. Jag minns att jag och min norska väninna Monica hade sånna vackra stunder i Wellington där jag drömde om min bok och framtida man. Jag vet att jag haft dessa samtal med mina bästa vänner från högskolan. Och just nu vill jag inget hellre än att ta en bästa tjejkompis i handen, vandra till närmsta mysiga bar och spendera hela kvällen där med vin, försjunkna i djupa och drömmande samtal. Jag behöver den där positiva energin från en bästa tjejkompis och det där härliga suset som går genom kroppen när man släpper drömmarna fria.

Pinterest

FÖLJ:

3 svar

  1. Åhhh, sånt är så härligt! Älskar att planera och drömma :) Har kompisar som glatt lyssnar även om de tycker jag är lite smått galen som kan prata om livet 10 år framåt. En gång frågade en vän om jag skulle bli helt förstörd om något inte blev som jag tänkt mig och jag förklarade att det ju bara är framtidsdrömmar och visioner, även om det så klart är spännande om det blir som man tänkt sig i planerna och drömmarna. De som skrattar mest hjärtligt åt mig när jag pratar om sånt här är de som direkt när man ses över en lunch eller fika lika gärna håller sig uppdaterad om min “framtidsplaner” som vad som händer just nu :) Hoppas du får prata med någon snart! Man behöver sådana dagar också! Kram!

  2. åh.. jag vill också ha en bästa vän. en vän som man hade när man var liten. kommer ihåg sommarloven då man cyklade halva vägen var och möttes, sen cyklade man runt överallt och hade så jäkla kul. ibland är det så jäkla jobbigt att bli vuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.