Jennifer sandström

Little Jenny.

I ett virrvarr av happiness.

20140518-114208.jpg
Ser himla lycklig ut här va? Det var jag, är jag.

Vaknar upp och det är söndag. Det första jag tänkte var, yes yes yes det är fortfarande helg! Och idag ska vi gå på zoo. Kommer antagligen tycka lite synd om djuren men min kompis säger att vi har tyngre saker att vara ledsna över.

Min bror påstår för övrigt att jag har en svensk sossesyn på att vilja hjälpa folk. Och jag tänker att då får det vara så. Jag blir ärligt talat ledsen när allt handlar om pengar, men folk får leva så om de vill, det är bara det att jag inte vill leva så. Oh well, håller fortfarande på att lista ut vem jag är. Igår tänkte jag på det, det känns som att man har flera personligheter i den här åldern. Man vill så mycket och allting är så olika.

Puss och kram på er ha en fin söndag!

FÖLJ:

2 svar

 1. Åh, jag känner verkligen igen det där med att ha flera personligheter som liksom spretar åt olika håll. När vet man egentligen vem man är? Jag tror att man kommer ha kvar många olika personligheter genom livet, de kommer nog representera olika delar av livet, då dessa olika personligheter fanns där.
  Kanske att dessa olika personligheter, tillsammans bildar en person som man sen blir. Vad vet jag. Man utvecklas ju hela tiden.

  PS. Tack för fina och ärliga inlägg.

  Kram

  1. Du har nog rätt… Under vissa tider framhävs någon personlighet mer osv. Det känns rätt fint ändå att det är så.

   Kram
   Ps. Tack själv, kommentarer som dina gör mig väldigt varm – älskar att få höra er läsares tankar och reflektioner :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.