Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Wilmer kaffebar i Stockholm

Idag vill jag dela med mig av ytterligare ett Stockholms-tips! Stockholm bjuder på många mysiga caféer och grymma brunch-ställen för sena helg-frukostar. En plats som jag besökte ett par gånger under min senaste vistelse i Stockholm var Gildas Rum som ligger på trendiga Skånegatan på Söder. Älskade stället! De har fantastiskt goda toasts/mackor och även söta pajer.

>> Läs också: Att göra i Stockholm – guider & tips

Men mitt egentliga tips nu var en annan plats, som ligger på Kungsholmen: Wilmer Kaffebar. Jag och Hjalmar åt frukost här den helgen vi hängde i Stockholm och om jag älskade Gildas Rum så älskade jag detta nästan mer! Det var nämligen så gulligt och lite odd och bara så bra. Från välkomstskylten, till frukosten, till väggarna och till och med badrummet…. :-)

Tycker bilderna talar rätt bra för sig själva, inte sant? Så tips tips, ni som bor i Stockholm och inte varit här – gå hit! Och ni som kanske är turister i Stockholm för en helg eller vecka – gå också hit!

Här kan du hitta fler café-tips för Stockholm.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.