Jennifer sandström

What the hell.

Ungefär så känns det. Landar efter två veckor i Spanien, ett väldigt soligt och väldigt varmt Spanien, och efter ett halvår i Sverige, i Finland. Ett regnigt Finland. Ett kallt Finland. Ett Finland som nu tydligen är mitt hem? Oh god. Gissa hur det känns? Det känns bra, faktiskt! Men ändå så märkligt. Och det är så på riktigt. Jag har aldrig flyttat såhär “definitivt” förut. 

I morse vaknade vi i Spanien. 05.15. Gick ut i det som fortfarande var natt, men redan väldigt varmt. Det var svårt att sova igår, på grund av värmen. Vi åkte kanske vid rätt tillfälle, blev bara varmare och varmare. Men ändå, såklart, kan man inte låta bli att sakna den värmen nu. Föralltid bara ben. 

  

Morgonflygningar är nog det bästa! Man fångar en fantastisk soluppgång och kan sova igenom större delen av flighten. Vi flög detta flygbolag som utlovar wifi – men jag fick aldrig mitt wifi att fungera. Lika bra tänkte jag, tycker det är lite charmen med att flyga. Var helt isolerad. Ofta väldigt uppfriskande.

   
Vill även hälsa Norwegian att Carl von Linne inte gick på Upsalla universitet. Ett litet stavfel ni får se över i era mysiga video. 

Flög över de spanska landskapen utanför Madrid och vinkade hejdå. Hejdå lelle Spanien.

  

Ju närmare Finland vi kom desto tjockare blev molnen. Oh Hello Little Finland. Kändes, sådär?

  
 

Och här sittandes på Helsingfors splitternya tåg som går från flygplatsen i Vantaa in till stan.

Men helt okej ändå! Vi har haft de finaste finaste dagarna på äventyr runtom i halva Spanien. Och ni har inte hört den sista historian än, har massvis kvar att berätta och visa! Eller lite åtminstone :) 

Ska bara landa i den här jetlagen (heheee) och välkomna Travel Hungovern. Vi åt precis stuvade makaroner till middag (aldrig ätit det typ?), kikar nu Finland spela basket på tvn men jag ska övertala min Mumin om en film. Bästa bästa fredagen!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.