Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Weirdo.

God morgon.

Vi kan väl säga som så att den blå himlen, inte iskalla vinden och  solens strålar lyfte den här damens humör efter en jobbig kväll och typiska feeling down-drömmar. Oh well, sådant som går över. Skönt att man inte är weirdo på heltid.Buss-selfies, alltid lika diskreta. Jag har börjat ta bussen till jobbet den här veckan. Lättare springa till den pga lite nedförs, till spårvagnen har jag några hundra meters uppförsbacke. Och på min väg till jobbet som tar cirkus tjugo minuter brukar jag för det mesta läsa, läser just nu Lex bok. Eller som just nu, skriva ett blogginlägg. 

Matlådor lagade jag igårkväll också, yay! Med billigaste möjliga ingredienser. Tonfisk och risnudlar. Pga inte handlat sedan jag var hemma förra helgen. Så nu får jag äta det fyra dagar i rad, men jag är inte så kräsen med sådant…. :-) 

Till helgen vill jag egentligen fly till mina bästisar som ska hänga i Stockholm. Men man kanske inte ska fly från det här livet jämt. Det borde till exempel vara bra att ha en tv-bänk att ha en tv på (min bror flyttade ut hälften av sina möbler i helgen) även om det kändes högst omotiverande och menlöst att inreda en lägenhet på egen hand. 

Ha en fin dag då hörni! Puss!

FÖLJ:

5 svar

 1. Jennifer – du är nog den bästa människan jag vet, utan att ens ha träffat dig. Önskar att dina inlägg om smink spreds till dagens ungdomar (läs 11-12 åringar) som inte kan lämna huset utan att först sminka sig. Du är bäst! <3

  1. Men kära du!!! Vad fin du är! Åh ja, när jag tänker på den generationen känner jag mig alldeles matt…. Det vore ett projekt att starta upp!
   Och du och jag borde styra upp en träff nu i vår! :) när det blir varmt och man kan gå på picknick!
   Kram!

   1. Min kommentar hamnade på fel inlägg men det spelar ingen roll :) det vore nog ett projekt som aldrig tog slut, kanske det man skulle satsa på i livet, hjälpa unga ungdomar med 2015 års skönhetsideal.

    Ja det borde vi verkligen :) det hade varit supermysigt! <3

    1. Nej jag förstod ju vad du menade ;) eller hur!! Kanske efter påsk någon gång? :) kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.