Jennifer sandström

Vardagslivet mellan resorna

Det här med att ha två weekend-resor inplanerade direkt efter varandra, det strider ju egentligen mot min regel om att alltid ha minst en oplanerad “vilohelg” mellan resor och uppbokade helger. Men ni vet, när livet händer och så vidare. Jag kom hem sent i söndagskväll, eller natt snarare, klockan var runt 01.30. Sedan dess har jag hunnit jobba (på jobbet har det hunnit hända en del som jag planerar att berätta mer om så småningom), träna ett gympass, mysa lite med min kille, tvätta och ja, inte så mycket mer egentligen eftersom det bara hunnit gå 3 dagar.

Det är onsdagkväll och jag har ägnat mina timmar åt att rengöra mina vita skor (som jag råkade gå med på vingårdar och bland vallmoblommor), äta choklad och packa om väskan inför morgondagens avresa mot Italien och Milano.

Förra helgen, strax utanför Cadaqués, längs Costa Bravas kust. 

När det blir så här intensivt med livet och resor så är jag tacksam över att vi är två. Att jag har lyckan att komma hem till någon som lagat mat så jag kan ta med matlåda till jobbet och som fixar middag när jag råkar vara för trött (eller bara lat). Någon som tar hand om hemmet, plockar disken och städar lite. Och som, när jag kommer hem mitt i natten, vaknar och kryper tätt tätt intill med sina armar runt mig.

Senast vi reste ihop var till London en helg innan Alla hjärtans-dag. Det ska bli fint att få åka iväg tillsammans igen och kyssas i ännu ett nytt land. Och trots att jag hatar att packa väskan så känns det superhärligt att få packa ner sommarkläderna igen och åka söderut en bit, och fly den orimliga våren här i norr, igen.

Nu är klockan 20.44 här i Finland och vi ska precis äta middag. Jag är ju i princip redan sydeuropé med de här middagstiderna.

Vi hörs säkert från Italien, och äventyret går som vanligt att följa på min instagram (@jennsandstrom). Puss och kram!

FÖLJ:

16 svar

 1. Så nice! Själv lämnar jag över stafettpinnen till min man som åker till Gbg över helgen. De där resorna bara vi två är planerade efter sommaren…

  1. Bra att ni turas om :) Kan nog inte ens föreställa mig hur fint det måste vara att se fram emot och längta till, egentiden verka himla värdefull som förälder ;)

 2. Den där “regeln” om att man ska ha en lugn helg emellan har jag missat … Senaste helgen var det segling med skepp från år 1900 och den helgen som kommer blir det party i Amsterdam ;)

  1. Haha, jag älskar den regeln! Tycker du någon gång att det blir/känns stressigt med att ha mycket uppbokat? Jag tänker annars att man ju blir van.. Och seglingen såg himla nice ut!! Gud så fint med Amsterdam, DET är en weekend jag inte hunnit planera in för den här våren ;)

 3. Åh härligt m
  Italien!!! Spanien såg oxå härligt ut!!! Njut medan du kan. Jag skulle åkt t Mallorca men kunde inte för min din haft dubbel sugit öroninflammation :(

  Kram

  1. Tack så mycket <3 Och nej vad trist när det blir inställt pga sjukdom :( Inte alls kul. Krya på!!
   Kram

 4. Ha det fantastiskt iItalien! Vill ha massa tips inför min tripp dit i sommar :) och glöm inte Victorias, gå upp i kyrkan – värt varenda öre.
  Safe travels och hälsa Mumin

  1. Taaaack fina Julia <3 Jag ska göra mitt bästa, hehe! Hur länge kommer du ha i Milano?
   Och ja, tack för påminnelsen, skrev upp det nu ;)
   Han hälsar också här Mumin.
   :***

   1. Två dagar tror jag. Sen tar vi tåget till varenna som ser helt magiskt ut. Gör det ni också om ni har tid, 1 timma bort :)

    1. Perfekt! Jag får publicera min guide innan det ;) Vi åkte till Como! Man kunde säkert ta båt därifrån till Varenna… :)

  1. Eftersom det är olika typer av resor och även lättare att packa om väskan bara likadant igen en andra gång så känns det faktiskt inte alls stressigt! :) Men nästa helg blir en lugn hemmahelg, man måste ju ladda batterierna också.
   Och tack så mycket, jag gillar jackan väldigt mycket, perfekt för nordiska sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.