Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Valborgskvällen

Vänner, bubbel, en buffé av goda saker och samtal som slutade någon gång efter två. Och äntligen fick vi inviga vår balkong lite mer på riktigt. Men oj vad skönt det är att inte dricka alkohol så ofta längre.

Jag skippade att åka in till stan det här året för att se när hatten ska på statyn, som är en viktig del i den finska vappen. Och förberedde istället inför kvällen. Någon timma innan gästerna kom fick T en underbar idé och gjorde egna munkar. De blev kanske godast av allt.

Corinne <3

Alla hade med sig något ätbart och vi hade bland annat gjort tzatziki och hummus. Jag lagade faktiskt en pasta också, med grönkål, spenat, tomat och feta. Och i glaset fanns rosébubbel.

Hur skönt är det inte att kunna sitta ute på balkongen på kvällarna nu? Vi har eftermiddagssol så det blir som en bastu på eftermiddagen men så fort solen försvinner ner blir det skönt igen.

Trevlig kväll som sagt, synd bara att det lämnar en med sådan ångest. Men, det går ju över. Hoppas hur som helst ni haft en fin första maj och njutit av en ledig dag i solen.

FÖLJ:

4 svar

  1. Jeffe, det var så roligt och mysigt hos er! <3 Tack igen för allt got mat och drycker :)

    Men vad menar du med: "Trevlig kväll som sagt, synd bara att det lämnar en med sådan ångest." :O

    1. Tack själv vännen <3 du vet när alkoholen går ur kroppen, en reaktion på det är oftast ångest, alltså helt obefogad bara pga alkoholets gift typ - en kemisk reaktion 😉 insåg att det kanske inte var helt tydligt nu...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.