Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Vacker med mitt spackel.

HELLO SELFIE.

20140205-214711.jpg Så himla kul (nej det är asfult) att det är ett vedertaget begrepp nu för tiden. Vad kallade vi det på min tid? När man som trettonåring vred kameran mot sitt ansikte och drog till med ett duckface. Det måste finnas ett fyrasiffrigt antal bilder på mig tagna av mig…

Hur som helst. En bild från i morse när jag skulle gå till jobbet. SER NI FÖRVANDLINGEN? Tänkte att nu när man plötsligt bor i storstan och åker tunnelbana och ja, har ett jobb igen – så borde man kanske se så representabel ut som möjligt? Så ja, sminket alltså, det är där igen. Har varit nästan ett år utan smink och bara använt det vid enstaka tillfällen.

Varför är det så fantastiskt att vara vacker? Dress for success säger de ju och varför inte kan man ju tycka. Jag orkar nog inte analysera det djupare. Har dock (OBS OBS) bara 5 (ja pappa, det är “bara”) produkter: täckstift på ett par ställen, lite solpuder i brist på annat, rouge, mascara och läppstift.

20140205-220612.jpgOch såhär såg resten av jag ut. Matchat med svarta Vagabond-boots och ett gott självförtroende. ;)

Idag har jag fått, efter en training, TAMDADAM skriva hela dagen på jobbet! Alltså att få sitta och bygga en text efter lite riktlinjer och med hjälp av fantasin, det är ju alldeles underbart. Det jag lär mig nu är också så himla himla intressant i min lilla värld!

Och så var det plötsligt redan onsdagkväll. Godnatt ❤️

Ps. Det här säger jag inte egentligen men jag tvättar bort sminket med tvål och borde kanske rengöra sminkpenslarna…

FÖLJ:

9 svar

    1. Det stämmer, programmet International management. Ekonomie kandidatexamen i företagsekonomi tror jag det så fint hette minsann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.