Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Godmorgon.

München är mestadels grått när man vaknar upp. Lite kallt. Jag sa dock till mina nya kollegor “äsch, den här kylan är ingenting för mig” för att sekunden senare inse att mitt blod fortfarande är vant vid Indien? Det var jag som satt i ulltröja och huttrade. Snart är jag nog återställd. Jag har en tysk roomie som jag träffade först idag, så spännande att inte veta vem man bor med. + två tjejer från Georgien, random land. De kunde ingen engelska whatsoever. Men snart har jag förhoppningsvis ett nytt rum lite närmre stan.

Idag åt jag frukost första gången sen i typ fredags. Inte för att jag var hungrig men för att jag tänker att jag så gärna vill gå till gymmet och då bör man rimligtvis ha lite energi i kroppen tänker jag. Tänk så har jag värsta parasiten i magen?! Föreställer ni er också alltid värsta möjliga scenario när det kommer till sjukdomar? Sån är jag. Nåja, jag har inte tynat bort än, det tar nog ett tag ;)

Tredje dagen idag då. Igår var väldigt intressant. Älskar ju det här med sökoptimering och Google osv, återstår att se hur långvarig den kärleken blir…

Hoppas ni får en bra dag! ❤️

FÖLJ:

4 svar

 1. Hej Jennifer! Jag har nu också lämnat Indien, vänjer mig sakta vid kylan men trivs fortfarande bäst under täcket och med elementet på högsta värmen. Helt galet vilken omställning att komma hem till snö och kyla. Saknar redan Indien lite. Alltså det där med parasit i magen… fick ju bara lov att kommentera när jag läste det. Jag har nämligen inte kunnat släppa den tanken sen jag kom hem. Jag har googlat säkert i timmar om det här och är väl ganska säker att jag inte har någon parasit ändå, men det är ju inte alltid lätt att vara rationell och släppa en tanke när den väl satt sig i skallen. Aja, inga parasiter får vi hoppas på.

  Vad roligt att läsa att du är i München! Jag älskar Tyskland. Är på jakt efter en ny praktikplats nu, har sökt en i Berlin och en i Bonn hittills. Hoppas det går kanon på nya jobbet och att du kommer trivas i nya staden!

  kram Veronica

  1. Hej Veronica, vad kul att höra från dig! Är du nöjd med Indien? Ja jag har fortfarande problem med kylan, känner inte alls igen mig själv ;) Förhoppningsvis får jag ta en sväng tillbaka snart.
   Åh gudars ja jag väntar på provsvaren och hoppas få veta idag… Har tappat all aptit och det är något som jag verkligen inte heller känner igen mig i. Har du också haft problem alltså eftersom du var orolig?? Jag tänker att Jag går ju upprätt ännu så det kan nog inte vara något livshotande….

   Åhå du vill också till Tyskland nu, då kanske vi hinner mötas upp här istället? ;) Hoppas du hittar något passande snart!
   Kram!

   1. Jag är jättenöjd med tiden i Indien, reste runt de sista veckorna och efter det var jag ganska nöjd med att åka hem. Ja jag har också haft magproblem, det är mycket bättre nu och jag har aptit, men mår fortfarande lite illa varje dag. Tror omställningen till svensk mat igen blev svårare än att vänja magen vid den indiska. Vi får hoppas det blir bättre för oss båda! Ja vem vet, kanske ses vi i Tyskland framöver :) Kram

    1. Kul att höra om allt förutom magen! Har du kollat upp det? Jag har fått veta nu vad jag har men går till en tysk läkare för att bekräfta det. Sjukt tröttsamt.
     Krya på dig och mig! Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.