Jennifer sandström

Ut på äventyr.

Hujjhujj. Att resa när man är sjuk är sällan någon höjdare. Sist minns jag att jag var himla förkyld när jag tog mitt pick och pack till München. HELT ENSAM i en ny stad, jätteförkyld och med massor av packning. Det var inte så kul.

Idag har jag åtminstone min käresta vid min sida och med min hemstad och familjen som slutdestination. Min feber är nere, men rösten är väck. T å andra sidan har lite feber. Så här är vi, en stum och en väldigt varm, som hostar och snuvar, nu påväg mot Stockholm och sedan norrut. 

Trodde att det var våran hämtning som kom i morse…

 

Istället tog vi en Uber. Man får välja sina strider med omsorg i ett sånt här tillstånd, att kånka oss själva och väskor på buss och tåg till flygplatsen var inte en strid vi var villiga att ta. Vi sparar på krafterna till bytet på Arlanda…

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.