Ska man ta smärtstillande mot feber?

I fredagskväll kröp jag ner i soffan direkt efter jobbet och påbörjade min kurering då jag kände att förkylningen var på väg. 

 

Trots det, eskalerade alltihop till en influensa och jag ligger fortfarande här med feber och idag har jag även haft noll matlust (det händer väldigt sällan). Sov som en trasig kratta med feber inatt, det var hemskt. Jag vägrade smärtstillande pga hört att om man inte har föör hög feber så är det bättre att låta febern läka kroppen, är det någon hippie-hittepå eller? Idag gav jag dock med mig igen och efter en sån där ljuvlig paracetamol i varm dryckesform så somnade jag äntligen och har sovit några timmar till och från hela dagen.

Vad tror ni? Min mami sa att det är viktigare att sova bra… Så kanske hålla sig till värktabletter mot feber under natten och avstå under dagen?

Dessutom har jag inte bara varit känslig pga sjuk utan också pms-känslig. Och ja, influensa-ont i kroppen + mensvärk. Why not both??

Är sååå ynklig!! 

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

4 Kommentarer

 1. Julia - lever livet i en ryggsäck
  21 mars, 2016 / 18:56

  Klart du ska ta smärtstillande så kroppen iaf får sömnen som behövs när man har feber. Krya på dig! Om en dryg vecka ses vi! ❤️

  • jennifer
   Författare
   21 mars, 2016 / 19:39

   ❤️❤️

 2. 21 mars, 2016 / 20:40

  Feber är ju till för att döda bakterier/virus i kroppen så feber är ju ”bra” men om du inte kan sova eller äta så är ju det ännu sämre än en Ipren. Ta Ipren så att du får sova och äta ordentligt!

 3. 25 mars, 2016 / 16:19

  Jag är verkligen ingen läkare men jag skulle också köra på Ipren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?