Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Uppe i himlen som är blå.

Tycker det är galet mycket känsla i den här låten, särskilt den här långsamma versionen. Den väcker liksom fjärilarna till liv i kroppen, tycker ni inte?

Älskar att vara uppe i himlen. Älskar också att ha på mig färger som är blåa likt himlen. Igår köpte jag en ny kjol från för alltid tjugoett, ni vet vilken butik jag menar. Och en topp från Mango. Hatar fortfarande att shoppa, men gillar ju att klä mig i lite roliga kläder. Det bästa är dock att hitta favoritkläder man kan ha i flera år!

Så ungefär såhär ser jag ut idag, “dagens outfit”. Yeye. Embeded direkt från instagram för att det blev enklast så just nu. Och lille Karl, min ring, är också med. Berättade jag att jag tappade bort honom i typ en vecka? Jag var så förtvivlad, var som att gå igenom en sorg – och precis när jag nästan kommit över det – hittade jag honom i min jackficka!

Hur mår ni? Mitt humör är på topp! Kanske för att sommaren kommit tillbaka. Igårkväll satt vi vid Flaucher, floden här i München, tills man kunde se stjärnorna. Vi grillade tyska korvar och njöt av varandras fantastiska sällskap. Gillar människorna jag hänger med här MASSVIS!

Bara ben och utomhushäng tills det blir mörkt. Ja tack.

bbq flaucher münchen

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.