Underbar jävla dag.

Vad ser ni när ni ser de här bilderna?

20130516-204936.jpg 20130516-205549.jpg 20130516-205651.jpg 20130516-205806.jpg

Jag ser en dag som var väldigt fin och fylld med sommar, skratt, vänner och kärlek. En dag i ett Jönköping som om somrarna förvandlas och blir ett otroligt vackert litet paradis.

Och livet just nu? Att få ett par dagar ledigt alltså, jag njuter så fruktansvärt av det. När man får tid att promenera i flera timmar om man vill, skriva texter från hjärtat, umgås med dom som gör en glad, vara vaken tills det är nästan morgon igen, sova så länge man önskar. Åh, vad jag älskar det!

I morse började vi dagen på stranden, fortsatte med mat och soffhäng innan vi tog oss ut på härligaste promenaden som ni ser fångades på bild här ovan.

Vilken vacker dag. Vilka fina vänner jag har. Uppskattar även en vän som Lisa, fyra år äldre och fyra år klokare – hon har alltid ett svar på vilket bekymmer man än kan tänkas ha, det gillar jag. Men alla vänner är såklart bra på sina unika sätt, ÄLSKADE NI VAD JAG FUCKING KOMMER SAKNA ER!

Hur som helst, ska återgå till min semester och skriva på en annan sorts text nu.

Puss från Jennifer som bubblar sådär extremt av lycka i varenda liten kroppsdel.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

2 Kommentarer

  1. 17 maj, 2013 / 07:54

    Fasen vad gött! Ha en fortsatt toppenledighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?