Jennifer sandström

Ensam, ensam och ensam.

Faktum är att jag trivs bra i mitt egna sällskap. Jag hittar för det mesta på något, skriver lite om jag inte har något annat att göra. Så en kväll, eller två kvällarna ensam, det är inga problem. Men nu ligger jag här, en fredagskväll, ensam för cirka fjärde kvällen i rad. Och den kväll när jag faktiskt suktar efter sällskap, ja då har hela kompisskaran lämnat staden. Så jäkla bra planerat va?

Så jag ligger här i min soffa och är fruktansvärt uttråkad. Lyssnar på Winnerbäck och när man hör hans texter känns det liksom meningslöst att skriva egna texter. Känner mig mest patetisk och ensam. Men sånt går ju över ni vet. En dag kommer jag också få vara två.

Ett annat i-landsproblem är det faktum att det är sommarvarmt ute och INNE i min lägenhet. Liksom jobbigt varmt. Vilket får mig att undra hur jag ska klara av värmen i Indien? Gick på stan idag och letade Indien-vänliga kläder. Alltså kläder som skyler dig men inte värmer dig… Hopplöst! Hittade en magiskt fin kjol i alla fall. En väldigt mycket Jennifer-kjol. Ska nog ta på den nu och snurra runt i min lägenhet och låtsas som att jag inte alls är uttråkad och ensam, så jävla ensam.

Vättern var förresten som vanligt magisk i kväll..

20130517-221612.jpg

ps. Det hade känns så mycket jobbigare att vara ensam om jag inte hade vänner och om jag inte hade en ljus framtid, jag tröstar mig med det.

pps. Min far fyller år idag på självaste norska nationaldagen, vi pratade innan i telefon så egentligen behöver jag väl inte gratulera dig här med, du vet hur mycket jag tycker om dig osv. Nåväl, jag älskar dig pappa!

FÖLJ:

3 svar

 1. Åh, tack för du tar dig tid att svar, det hjälper supermycket!!! :D

  Gud va kloka ord! Idag sprang jag på en riktigt bra backpackväska så nu ska jag provpacka och gå runt på gatorna med min surfbräda och se hur det funkar! Haha, grannarna kommer tro att jag har blivit galen!

  Ja, först tänkte jag hålla mig till ett eller två ställen men nu blev jag så inspirerad så jag funderar på att se mer! Funderar på att ta mig upp med inrikesflyg till Cairns för att kanske ta dykcert och kolla på krokodiler. Hur tyckte du den staden var? Är den värd att se? Ska köpa en ny bräda där nere så praktiskt skulle vara att åka upp dit först och sedan ta mig ner mot Rainbow, kanske Frasier -blev nyfiken- Noosa och sedan fortsätta ner mot Byron. Hur tog du dej ner längst kusten? Åkte du buss? Ungefär hur lång tid tog det? Waah, min mamma nämnde också något om maneter, då är det området definitivt inte något surfalternativ.. Har läst att Agnes Waters är sista stället man kan surfa på men det kan ju hända att det är maneter där just då och att dom har mini waves, får kolla upp det.

  Ååååh nu blir jag så himla peppad! :)
  Jaa, men tänk bara på Indien! Så himla himla häftigt!!! Har alltid velat åka dit! :D

  Btw, snygga skor! Har exakt likadana! Så himla mysig känsla att gå runt i lite platå och vita skor är bara sååå snyggt! Kände mig jättekorkad när jag köpte vita, rätt dyra men det gick bara inte lämna kvar dom i affären… ;)

  Åh, är också själv på min enda “lediga” dag, förstår känslan!

  Kraam

 2. Ja, vi mammor brukar ha maneterkoll men som jag förstod av Jennifer så verkar Australien också ha koll :-) Bra att du tänker på sånt och lycka till :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.