Två steg fram, ett steg bak.

Det är måndag och jag insåg just att den enda tiden jag har tid att blogga är nu när jag sitter i en autorickshaw påväg till jobbet.

Och nu jävlar! Jag tänker inte ge mig, utan fortsätta kämpa trots dessa återkommande bakslag. Äter antibiotika två dagar till men känner mig bra. Är så pepp på att träna dagligen och äta nyttigt igen.

Mål för veckan:
1. Inget socker
2. 4 gympass
3. Sova 23.00

Och nu var min rickshawtur över, puss på er och hoppas ni får en bra start på veckan!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. 2 oktober, 2013 / 21:36

    Har också ätit pencilin och vill komma igång igen! :) Heja på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?